Цена
Р  –  Р
  • 63450Р
  • 130950Р
Верхняя дека
Конструкция
Корпус
Материал грифа
Накладка на гриф
Со звукоснимателем
Тип звукоснимателя
Бридж
Бридж
Количество ладов
 – 
  • 22
  • 22.01
Мензура